Te Koop

Alleen voor het leukste thuis is onze merrie Belle beschikbaar. Ze heeft het unieke en zeldzame kleurtje zilverappel grullo bont. Ze is lief tegen mensen kinderen en in de kudde tegen de andere paarden. Ze is nu 3 jaar bij ons en heeft in 2019 een heel mooi merrie veulentje gekregen. Deze is inmiddels gespeend en verhuisd.

Ze is gedekt door onze nmprs amha meervoudig 1ste premie dekhengstje silver Raindrops alleen we hebben haar niet gescand op dracht. Ze toont een klein buikje maar ik kan helaas geen garantie geven op dracht.

Onze beide kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes poetsen graag de paarden en belle is dan graag beschikbaar. Poetsen doen we gewoon los in de wei of aan een los touwtje op de poetsplaats. Ze gaat wel eens mee wandelen en vind niks eng. Ze is heel nuchter en makkelijk. Ze is beleerd maar dat heeft ze al een poosje niet meer gedaan. Mijn interesses liggen elders. Ik verwacht echter geen problemen gezien haar makkelijke nuchtere karakter en haar plezier in het werken met haar mensen.

Mocht je interesse hebben in Belle dan ontvang ik graag een mailtje met wat je haar te bieden hebt. De vraagprijs voor Belle is 1950 euro.

Stuurt u via onze contact pagina een mailtje met uw vragen.